مراحل درخواست ویزای بلژیک | سفر با ویزای بلژیک

بلژیک یکی از کشورهای اروپایی است که برای سفر به آن باید ویزای شینگن تهیه کرد. اما برای دریافت و درخواست ویزای بلژیک و سفر به بلژیک باید چه مراحلی را طی کرد، چگونه از سفارت این کشور باید وقت گرفت و سوالات این چنینی برای دریافت ویزای بلژیک را در این مطلب ارائه داده ایم پس با ما همراه باشید.

بلژیک

سفارت بلژیک

این کشور جز کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و همان طور که گفته شد برای سفر به بلژیک به دریافت ویزای شیگن از سفارت این کشور است. سفارت بلژیک در ایران، در تهران، خیابان فرشته، خیابان آقابزرگی، بن بست شیرین، شماره 4 قرار دارد. شماره تلفن های این سفارت، 22391909 – 22391160 (021) و فکس آن 22398780 است. سایت سفارت بلژیک در ایران، https://iran.diplomatie.belgium.be/en است. برای مراجعه به این سفارت باید بین روزهای 1 شنبه تا 5 شنبه و بین ساعات 8 صبح تا 3 بعدازظهر اقدام کنید. البته بخش ویزای این سفارت شماره تلفن جداگانه ای دارد، 22248582 و فقط باید در روزهای کاری این سفارت بین ساعات 10 صبح تا 12 ظهر و 2 بعداز ظهر تا 4 بعداز ظهر تماس بگیرید. این بخش به هیچ عنوان به صورت تلفنی وضعیت درخواست ویزای بلژیک را اعلام نمی کند. زمانی که ویزای شما آماده تحویل باشد با شما تماس خواهند گرفت.

سفارت بلژیک در ایران

فرایند تعیین وقت

برای تعیین وقت سفارت باید وارد سایت https://visaonweb.diplomatie.be/ شوید و درخواست خود مبنی بر تعیین وقت را با پر کردن فرم مربوطه برای سفر به بلژیک اعلام کنید. اگر این فرم کامل و صحیح پر شود به شما کد اینترنتی داده می شود. این فرم را می توانید به زبان های انگلیسی و زبان های ملی بلژیک که آلمانی، فرانسوی و هلندی است، پر کنید. بعد از این که کد خود را دریافت کردید باید وارد سایت سفارت شوید و با توجه به کدی که دارید مراحل تعیین وقت را طی کنید. این روند اینترنتی از خرداد سال 96 انجام گرفته است. باید توجه داشته باشید که بدون داشتن کد اینترنتی به هیچ وجه نمی توانید وقت بگیرید. نکته قابل توجه این است که در هنگام پر کردن فرم اولیه توجه داشته باشید، چون بعد از دریافت کد، امکان تغییر آن دیگر وجود ندارد. از فرمی که پر کرده اید حتما دو نسخه پرینت داشته باشید تا در هنگام مراجعه به سفارت همراه داشته باشد. توجه داشته باشید وقتی که تعیین می شود تنها برای فردی است که درخواست داده است و امکان انتقال آن به فرد دیگر وجود ندارد. زمانی که موعد وقت شما فرا رسید، تنها 10 دقیقه زودتر به سفارت مراجعه کنید چون اگر دیرتر برسید، وقت شما سوخته و اگر زودتر مراجعه کنید باید بیرون بیایید و دوباره سر وقت وارد شوید. در هنگام ورود به سفارت، گذرنامه شما بررسی می شود تا با اطلاعاتی که در فرم ارائه داده ایم هماهنگ باشد، در غیر اینطورت اجازه ورود ندارد. برای ورود به اتاق عمومی این سفارت تنها افرادی که متقاضی دریافت ویزا هستند می تواند وارد شوند، البته همراهان افراد کم سن نیز اجازه ورود دارند.

تعیین وقت سفارت بلژیک

هزینه های ویزا برای سفر به بلژیک

زمانی که برای مصاحبه به سفارت ویزا وارد می شودی نسبت به ویزایی که خواهان آن هستید باید مبالغی را به یورو بپردازید. هزینه ویزای اقامت کوتاه مدت 60 و ویزای اقامت بلند مدت 180 یورو است. منظور از اقامت کوتاه مدت، ویزای توریستی، تجاری و یا ملاقات با خانواده و اقامت بلند مدت، ویزای دانشجویی یا الحاق به خانواده است. توجه داشته باشید هنگام پرداخت این هزینه ها نباید اسکناس 500 یورو بدهید. اگر به شما ویزا تعلق نگیرد، این هزینه برگردانده نمی شود. فرم در خواست تعیین وقت و خود تعیین وقت رایگان هستند و نیاز نیست پولی پرداخت کنید.

هزینه های سفارت بلژیک

مدارک مورد نیاز ویزا برای سفر به بلژیک

در سایت سفارت بلژیک، برای هر نوع ویزایی که خواهان آن هستید، مدارک مورد نیاز را درج کرده است. به دقت آن ها را مطالعه کنید و تمامی آن ها را در زمانی که به سفارت مراجعه می کنید به همراه داشته باشید. همچنین می توان از قسمت پذیرش سفارت برگه ای را که مدارک مورد نیاز بر روی آن نوشته شده است، گرفت. در بین مدارکی که در سایت و یا برگه ذکر شده، مدارک و اسنادی را که نشان دهنده، بازگشت شما از کشورهای عضو شینگن قبل از اتمام تاریخ ویزایتان باشد، ارائه دهید تا امکان دریافت ویزا را بیشتر کنید. در ادامه مدارکی که برای ویزای توریستی مورد نیاز خواهد بود، آورده شده است:

مدارک مورد نیاز سفارت بلژیک

مدارک اولیه پذیرش برای درخواست ویزا برای سفر به بلژیک :

1. فرم درخواست ویزای بلژیک به همراه یک کپی (این فرم باید کامل و صحیح پر شده باشد)، 2. دو عکس پاسپورتی که به تازگی گرفته شده باشد، و 3. هزینه مربوط به درخواست ویزای بلژیک

مدارک مورد نیاز مرحله بعد در دریافت ویزا برای سفر به بلژیک :

- گذرنامه (تاریخ انقضای آن باید تا 3 ماه بعد از تاریخ ویزا باشد) و کپی از صفحات دوم، سوم و چهارم و همچنین صفحاتی که در آن ها ویزا و مهر زده شده است.
- ترجمه شناسنامه
- مدارکی که نشان دهنده توانایی پرداخت هزینه های سفر باشد، برای هر روز از سفر 95 یورو نیاز است.
- بیمه مسافرتی با پوشش 3000 یورو، شرکتی که این بیمه را صادر می کند باید از اعتبار برخوردار باشد که می توانید نام این شرکت های معتبر را در سایت سفارت مشاهده کنید.
- مدارکی که نشان دهد در زمانی که به سفر می روید به کجا ها خواهید رفت و برنامه های شما را نمایان کند و همچنین رزرو هتل یا هتل هایی که در شهرهایی که قصد سفر دارید و رزرو بلیط هواپیما با توجه به زمانی که می خواهید سفر کنید.
- باید مدارکی را که نشان دهنده وضعیت اشتغال فرد درخواست کننده است را ارائه دهید که برای هر فردی متفاوت است:
کارمند: فیش حقوقی- گواهی اشتغال به کار- ارائه مدارک بیمه درمانی- پرینت 6 ماهه از حساب بانکی، این در صورتی است که تنها داشتن حساب بانکی کافی نیست.
تاجر: رسید پرداخت آخرین مالیت- اسناد و مدارک شرکتی که در آن مشغول به کار است- پرینت 6 ماهه از حساب بانکی، این در صورتی است که تنها داشتن حساب بانکی کافی نیست.
افرادی که کار آزاد دارند: رسید پرداخت آخرین مالیات- پروانه کسب هر کاری که دارند- پرینت 6 ماهه از حساب بانکی، این در صورتی است که تنها داشتن حساب بانکی کافی نیست.
بازنشسته: حکم بازنشستگی فرد- پرینت 6 ماهه از حساب بانکی، این در صورتی است که تنها داشتن حساب بانکی کافی نیست.
همراهانی که شاغل نیستند: 1.برای همسر تنها شناسنامه یا هر چیزی که نشان دهنده رابطه آن ها است. 2. برای فرزندان نیز مدارک نشان دهنده رابطه آن ها یا شناسنامه خود فرزند و یا شناسنامه پدر برای تمامی فرزندان کافی است، با توجه به سن او باید برگه اشتغال به تحصیل ارائه شود، اگر فرزند تنها و یا با یکی از والدین سفر می کند باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر داشته باشد.
این مدارک را باید تقریبا یک ماه قبل از سفر به سفارت در زمان درخواست ویزای بلژیک ارائه دهید. اگر درخواست شما مثبت بود و ویزا را دریافت نمودید، باید رسید پرداخت هتل و بلیت را ارائه دهید. با دریافت ویزا مهری در گذرنامه شما زده می شود که فقط نشان دهنده این است که شما ویزا دریافت کرده اید و هیچ گونه بار حقوقی ندارد، اگر درخواست ویزای بلژیک شما رد شود می توانید طی مراحلی به مرجع مربوطه رجوع کنید و خواهان بازنگری شوید.فرم سفارت بلژیک

برچسب ها
شما هم رای بدهید

درباره نویسنده

بلاگ های مرتبط

نظرت چیه