کمترین دلایل و شرایط مهاجرت افراد به کشوری دیگر

امروزه بسیاری از افراد به دلایل مختلف دست به مهاجرت به کشوری دیگر می زنند به امید وضعیتی بهتر نسبت به کشور خودشان. این دلایل می تواند مختلف باشد. برخی به دلیل وجود جنگ در کشورشان اقدام به این عمل می کنند و برخی دیگر به دلایلی چون تحصیل ، کار ، درمان و سایر دلایل . برخی نیز چون از شرایط موجود راضی نیستند فکر می کنند که در صورت مهاجرت به کشوری دیگر شاید از امکانات و شرایط بهتری برخوردار شوند. متاسفانه این آمار روز به روز افزایش یافته است، به همین دلیل نیز کشورهایی که درخواست بیشتری از افراد برای این امر دارند برای مهاجرت شرایطی گذاشته اند که هر چه رو به جلو می رویم این شرایط سخت تر نیز شده است . بسیاری از افراد در کشور ما نیز به دلایل متفاوت مهاجرت را ترجیح می دهند و به دنبال روش های مهاجرت برای ورود و پذیرفته شدن توسط کشوری دیگر هستند . البته ناگفته نماند که ورود به برخی کشورها آسان تر است اما برخی شرایط سخت تری دارند . پس باید هر کس شرایطی اولیه را دارا باشد سپس به این اقدام دست بزند . البته تمام این کشورها هر چند گاه یکبار برخی شرایط قبلی را تغییر داده و یا بندهایی به لیست خود می افزایند . در ضمن اگر قصد مهاجرت دارید باید دقت داشته باشید که شرایط لازم و حتی بهترین راه و روش برای انجام این کار در افراد مختلف متفاوت می باشد یعنی نوع و شرایط مهاجرت شما شاید با نوعی که آشنا و یا دوست شما از آن طریق اقدام کرده است متفاوت باشد . ما در متن زیر سعی کرده ایم تا تعدادی از این شرایط را که شما از اول باید آن ها را مراعات کنید شرح دهیم .داشتن سرمایه لازم و کافی

1 داشتن سرمایه لازم و کافی

اگر شما قصد مهاجرت تحصیلی را دارید باید بدانید که این نوع مهاجرت ارزان ترین روش های مهاجرت است. اما مهاجرت هایی که به قصد تجارت و سرمایه داری انجام می شود از گرانترین نوع مهاجرت محسوب می شود که باید شرایط مهاجرت بدین شکل را داشته باشید . اما در هر صورت برای شروع باید کمی سرمایه داشته باشید و بودجه این کار را کنار گذاشته باشید زیرا با دست خالی این کار امکان پذیر نخواهد بود حتی برای انجام اقدامات اولیه و شروع کار. البته اگر سرمایه شما ملک و ماشین و ... است باید بگوییم که فایده ای ندارد و تنها باید روی پول نقد خود حساب کنید پس هرگاه این سرمایه ها تبدیل به پول نقد شد اقدام نمایید .حال سوال اول که برای هر کس پیش خواهد آمد این است که برای شروع چه مقدار پول لازم است ؟ باید بگوییم که این سوال از اساس اشتباه است زیرا ما برای خرید کالایی نرفته ایم که بتوانیم برای آن قیمتی مشخص ارائه کنیم و باید بدانید که هر روش های مهاجرت به هر مقصدی بودجه ای متفاوت را می طلبد و با یکدیگر قطعا فرق خواهد داشت پس نمی توان یک عدد مشخص را اعلام نمود . پس نباید تنها روی پول بسیار کم و یا پول فروش خودرویی معمولی حساب کرد زیرا از بدو امر باید برای مراحل مختلف پول های زیادی پرداخت و اگر نیاز به وکیل نیز باشد که این میزان بیشتر هم می شود . شاید به جرات بتوان گفت برای انجام مراحل اولیه و شروع کار باید حداقل 50 میلیون پول داشت . البته اگر شما قصد مهاجرت تحصیلی دارید و یا کشورهای ارزان قیمت که سطح پایینتری دارند را انتخاب می کنید قطعا سرمایه کمتری نیاز دارید و شرایط مهاجرت شما متفاوت است. داشتن سرمایه لازم و کافی 1

2 لازمه انجام هر کار سخت پشتکار است

اگر تصمیم قطعی به انجام این کار گرفته اید و عزم خود را جزم کرده و شرایط مهاجرت را دارید، باید بدانید که در این راه باید پشتکار زیادی داشته باشید زیرا شاید انجام مراحل آن زمان زیادی ببرد . پس اگر ذره ای شک دارید اصلا اقدام نکنید زیرا شرط لازم راسخ بودن در تصمیم است . باید بدانید که با انجام مهاجرت شاید نتوانید سال ها اقوام و یا خانواده را ببینید و یا به کشور سری بزنید پس قبل از اقدام کاملا شرایط خود و همچنین شرایط روحی خودتان را بررسی نمایید و به وابستگی های خود دقت کنید سپس اقدام به شروع مراحل کار مهاجرت نمایید.لازمه انجام هر کار سخت پشتکار است

3 داشتن مهارت کافی

اغلب کشورها به دنبال جذب نیروی کار ماهر هستند و شخصی که مهارت لازم در انجام کاری را ندارد قطعا از شانس کمتری برخوردار خواهد بود زیرا آن کشورها نمی خواهند سرمایه خود را بر روی افراد غیر ماهر متمرکز نمایند پس اگر مهارت خاص و کافی ندارید روی این روش های مهاجرت و مهاجرت کاری حساب نکنید .داشتن مهارت کافی

4 هدف خود را از پیش مشخص نمایید

باید قبل از اقدام هدف خود را مشخص کنید یعنی نوع مهاجرت شما باید منطقی و درست باشد مثلا قصد تحصیل دارید و یا برای کار و تجارت می روید و یا تنها و تنها به خروج از وطن برای بدست آوردن شرایط زندگی بهتر و آرامش می روید . اگر تنها به فکر شرایط بهتر هستید بدانید که موفق نخواهید بود زیرا از کجا مشخص است که در کشور مقصد به این هدف برسید . پس هدف خود را درست و منطقی تعیین نمایید تا انگیزه ای باشد که برای رسیدن به آن تلاش مظاعف انجام دهید.هدف خود را از پیش مشخص نمایید

5 تحصیلات کافی

باید این نکته را بدون هیچ گونه تعارفی بگوییم که امروزه در هیچ کجای دنیا سهمی برای افراد بی سواد در نظر گرفته نشده است زیرا همه جا به سوی پیشرفت در حال حرکت می باشد پس در این راه تمایل به جذب افراد با سواد و با مهارت بیشتر است. مگر در حرفه و یا فنی خاص مهارت قابل توجهی داشته باشید . مثلا کاری هنری و یا فنی را به طور تجربی به گونه ای یاد گرفته اید که بی نظیر و قابل توجه است . در غیر این صورت باید فرد با سوادی باشید تا در انجام مراحل به مشکل برنخورید و یا به قصد تحصیل دست به این اقدام زده اید. تحصیلات کافی

6 فقط به دنبال راه های قانونی باشید

مهاجرت از راه های غیر قانونی می تواند از بدترین روش های مهاجرت،باشد زیرا تا مدت ها دیگر در کشور خود جایی نخواهید داشت و این روش به گونه ای است که حتی در کشور مقصد نیز جایی ندارید زیرا به عنوان مهاجر غیر قانونی شناخته شده و شرایطی که شامل حال مهاجران معمولی می شود هیچگاه به شما تعلق نخواهد گرفت . زیرا تنها هدف شما رسیدن به کشور مورد نظر که نیست چون اگر فکری برای بعد از آن نکرده باشید همیشه با مشکل تحصیل ، کار ، امنیت و مکان زندگی دست به گریبان خواهید بود . در .واقع ورود به این کشورها از این طریق طبق قانون شما را مجرم می داند . البته باید بگوییم که پناهندگی نیز جزو همین موارد محسوب می شود ( طبق قانون کشور ما ) و اگر دست به این اقدام بزنید قطعا برای برگشت و یا سفر به کشور خود دچار مشکل خواهید بود. مگر اینکه شرایط شما کاملا خاص باشد و چاره دیگری نداشته باشید . پس با علم کامل روش و مسیر خود را انتخاب نمایید و تمامی روش های مهاجرت را بررسی کنید.فقط به دنبال راه های قانونی باشید

7 به خود متکی باشید

باید بدانید که در کشور مقصد باید بر روی پای خود بایستید و به صرف داشتن دوستان و اقوام اقدام به این کار نکنید . البته داشتن اقوام درجه یک شاید بتواند مراحل کاری شما را کمی تسهیل نماید اما زمانی که به نتیجه رسیدید و به کشور مقصد رفتید دیگر باید روی پای خود بایستسد . زیرا در بسیاری از کشورها بخصوص از نوع پیشرفته هزینه زندگی بالا بوده و معمولا مرد و زن هر دو مجبور به داشتن شغل و کار می شوند پس نمی توانند هزینه شخص دیگری را که مهاجرت کرده است تقبل نمایند . شاید تنها چند روزی بتوانند به شما در سکونت کمک کنند و یا کمی برای زندگی در محل جدید به شما مشورت دهند پس باید به خود متکی باشید و از قبل برای شغل و درآمد خود فکر کرده باشید و شرایط مهاجرت خوتان را کامل بررسی کرده باشید.به خود متکی باشید

8 اعضای خانواده را فراموش نکنید

اگر قصد مهاجرت با اعضای خانواده خود را دارید باید بدانید که شرایط مهاجرت تمام این افراد می تواند در پذیرش شما موثر باشد . پس باید چه همسر و فرزندان و چه پدر و مادر شرایط درست را دارا باشند . شما می توانید برای رسیدن به هدف بهتر از یک وکیل مجرب و با اطلاع مشورت بگیرید تا شرایط را به خوبی دانسته و با اطلاع از این امر اقدام نمایید .
اعضای خانواده را فراموش نکنید

9 استفاده از یک وکیل مجرب و کارآمد

نباید به شایعات گوش کرد و نباید از وکلا ترسید زیرا شاید پرونده شما دارای پیچیدگی هایی باشد که نتوانید به تنهایی از پس آن برآیید . درست است که برخی بدون گرفتن وکیل و یا مشورت با آن ها دست به این اقدام زده و موفق شده اند اما این نمی تواند برای همه راه درستی باشد. حتی نباید به دلیل گرفتن حق وکالت کمتر به افراد ناوارد و بی تجربه مراجعه نمایید زیرا در این صورت نیز با مشکل روبرو خواهید شد. پس نکته اینجاست که باید از همان اول که سرمایه خود را برای این کار اختصاص می دهید سهمی را برای وکیل جدا نمایید . البته وکلایی که در پرونده های کاری خود مهاجرت های موفق را ثبت کرده باشند. بخصوص اگر پرونده شما دارای شرایط خاصی است . اما اگر پرونده ساده و معمولی دارید خودتان مستقیم اقدام نمایید تا شرایط مهاجرت را دریابید.وکیل مجرب و کارآمد

10 شرایط مهاجرت بدون داشتن کارت پایان خدمت

برای خروج مانند بسیاری از کارهای دیگر داشتن کارت پایان خدمت جزو مدارک لازم و اصلی محسوب می گردد . پس به فکر راه های دیگر و راه های غیر قانونی نباشید چون قطعا مشکل ساز خواهد بود . در واقع شرایط لازم مهاجرت داشتن سن قانونی 18 سال است و همچنین گذرانده شدن دوران خدمت ، اما برخی قصد مهاجرت بدون داشتن کارت پایان خدمت را دارند . و این حالت تنها شامل حال افرادی با شرایط کاملا خاص می شود که معمولا هم تنها شامل شرایط بسیار خاص تحصیلی است . در غیر این صورت همان طور که گفتیم داشتن این کارت الزامی می باشد و شرایط مهاجرت را ندارید. پس اگر می خواهید در روند کار مشکلی پیش نیاید و یا بعدا برای شما مشکل ساز نباشد شرایط لازم و کافی برای این کار را داشته و دست به هرگونه اقدامات غیر قانونی نزنید. شرط اول برای انجام روند کاری بدون دردسر داشتن مدارک کافی و لازم و صحیح است . کارت پایان خدمت

برچسب ها

درباره نویسنده

بلاگ های مرتبط

نظرت چیه
0 دیدگاه و 0 رای ثبت شده است .
مرتب سازی :