ویزای تجاری کنیا

  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار که دارنده پاسپورت داخل آن را امضا کرده باشد . 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی زمینه سفید ( مشابه عکس پاسپورت نباشد ) فتوکپی ار صفحات 1 تا 9 پاسپورت . برای خانم های غیر شاغل ارائه گواهی کار و یا جواز کسب همسر . برای ویزای تجاری ارائه جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار .

توضیحات

با توجه به توافق بین دو کشور صدور ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه نایروبی نیز امکان پذیر است ولی این کار به شما توصیه نمی شود زیرا امکان دارد به علت نقص مدارک و یا عوامل دیگر اجازه ورود به شما داده نشده و شما را به ایران برگردانند پس قبل از سفر به کنیا حتما از سفارت خانه کنیا در تهران ویزا دریافت نمائید . حتما قبل از سفر به کنبا در انستیتو پاستور ایران واکسینه شوید .

برچسب ها