ویزای توریستی سورینام

ویزای سورینام لیست ویزاهای سورینام
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از سورینام (در صورت داشتن دعوت نامه، امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) رزرو بلیط هواپیما فرم ویزای سورینام نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات

سورینام در ایران سفارت ندارد. نزدیک ترین سفارت سورینام به ایران در هندوستان می باشد.

برچسب ها