ویزای توریستی پاراگوئه

ویزای پاراگوئه لیست ویزاهای پاراگوئه
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از پاراگوئه (در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) رزرو بلیط هواپیما فرم ویزا پاراگوئه نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه گواهی اشتغال به تحصیل و یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گواهی دانشجویی یا گواهی بازنشستگی

توضیحات

کشور پاراگوئه در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های پاراگوئه به ایران در قطر و لبنان قرار دارند.

برچسب ها