ویزای کاری انگلستان

ویزای انگلستان لیست ویزاهای انگلیس
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

تکمیل فرم درخواست به صورت آنلاین گذرنامه معتبر با داشتن حداقل یک برگ سفید گذرنامه های گذشته در صورت وجود دو قطعه عکس پاسپورتی (35 در 45 میلی متر)، ضمینه روشن، بدون روتوش و لبخند و سایه و یا کلاه و ترجیحا بدون عینک. عکس نباید بیشتر از 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.

توضیحات

متقاضی باید: ضامن معتبر و قانونی درانگلستان داشته باشد . مجوز معتبر برای ضمانت کاری را در اختیار داشته باشد . امروزه روش های مهاجرت به انگلیس تحت سیستم امتیاز بندی(point based visas) شناخته می شود و افراد متقاضی برای واجد شرایط بودن نیاز به کسب امتیاز در موارد ذیل هستند : CoS (بیشتر امتیازات ویزای کاری انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 30 امتیاز شما را پوشش می دهد) مدرک زبان انگلیسی IELTS (متقاضی به موجب دانستن زبان انگلیسی می تواند 10 امتیاز کسب کرده در غیر اینصورت با درخواست ویزای کار متقاضی مخالفت خواهد شد.) درآمد : میزان حقوق دریافتی در قبال کار انجام شده نباید از 20800 پوند در سال کمتر باشد. (که 20 امتیاز را به خود اختصاص می دهد.) تمکن مالی جهت پرداخت امور زندگی برای ماه اول اقامت در انگلستان (ارائه حساب بانکی به میزان 945 پوند برای یک دوره ی 90 روزه (متقاضی به موجب داشتن پول کافی جهت گذراندن امور زندگی (شامل اسکان ، خوراک و … ) می تواند 10 امتیاز کسب نماید در غیر اینصورت با درخواست ویزای کار متقاضی مخالفت خواهد شد.) صورتی که کارفرمای انگلیسی در CoS هزینه های متقاضی را تقبل نماید به شرط آنکه صراحتا در CoS ذکر شده باشد نیازی به ارائه حساب بانکی نیست .

برچسب ها