ویزای عادی توریستی ازبکستان

ویزای ازبکستان لیست ویزاهای ازبکستان
  • قیمت
    130 دلار
  • مدت اقامت
    15 روز
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بلیط هواپیما رزرو هتل به تعداد شبهای اقامت

توضیحات

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ازبکستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا ازبکستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد )

برچسب ها