مکانچی
مکانچی

ویزای کاری آفریقای جنوبی

ویزای آفریقای جنوبی لیست ویزاهای آفریقای جنوبی
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار . کارت ملی و شناسنامه ایرانی . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی تمام رخ با پس زمینه سفید که عکس پاسپورت نباشد و تا حد امکان تازه گرفته شده باشد . گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و ... گواهی اشتغال به تحصیل مشخصات فردی ( آدرس محل کار و سکونت و شماره تلفن ) فرم نمکن مالی از بانک به همراه گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی بلیط رفت و برگشت هواپیما قطعی رزرو هتل برای تمام روزها مطابق با بلیط هواپیما

توضیحات

هیچ احتیاجی به آیلتس برای ویزای کار آفریقای جنوبی نیست. ویزای کارزمان پایان نداشته و تا مادامی که در رشته ی مورد ویزا مشغول به کار باشید، این ویزا به صورت اتوماتیک تمدید می شود.این به معنی آن است که بعداز 5 سال شما امکان دریافت اقامت دائم دارید. این ویزا در کوتاه ترین زمان و طی 4تا 8هفته دریافت می شود که به نوع خود یکی از سریع ترین انواع ویزاهاست.

برچسب ها