ویزای توریستی 45 روزه 2 بار ورود تاجیکستان

ویزای تاجیکستان لیست ویزاهای تاجیکستان
  • قیمت
    30
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت جمهوری اسلامی ایران (حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد) دو قطعه عکس جدید (4*3) دو برگ فتوکپی از صفحه اول پاسپورت معرفی نامه شرکت یا نهاد یا سازمان مربوطه ( در معرفی نامه باید اطلاعات کامل فرد یا افرادی که معرفی می شوند درج شده باشد. این اطلاعات شامل شماره پاسپورت - تاریخ صدور - تاریخ اتمام و اعتبار - مشخصات فردی - آدرس - تلفن و ... باشد) تکمیل فرم اپلیکیشن (این فرم برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل و ارسال می شود. )

توضیحات

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور تاجیکستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا تاجیکستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). ویزاهای توریسیتی کشور تاجیکستان که در بالا آمده است 1 ماه ار تاریخ صدور اعتبار دارند و پس از ورود به تاجیکستان 30 تا 45 روز ( بسته به نوع ویزا ) امکان اقامت در این کشور وجود دارد . اخذ ویزا از سفارت تاجیکستان در دو نوع عادی که حداقل 5 روز و فوری که حداقل 2 روز کاری می باشد .

برچسب ها