خیابان استاد مطهری خیابان شهید سرافراز ـ پلاک 57
241-245 Metcalfe St, Ottawa, ON K2P 2K2, Canada | تلفن : 0016137999160
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
قیمت:
185 دلار
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند” ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.” یک قطعه عکس 3٫5 در 4٫5 رنگی زمینه سفید ترجمه سند ملکی در صورت وجود ترجمه مدارک شغلی گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.) رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر 18 سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

توضیحات:

یشتر متقاضیان ویزای توریستی کانادا به پاسپورت معتبر و خیلی ها به ویزا نیاز دارند. شما باید افسر مهاجرت را متقاعد کنید که: در پایان اقامت موقت کانادا را ترک خواهید کرد. از توان مالی لازم برای اداره خود و اعضای خانواده خود در مدت زمانی که در کانادا اقامت دارید، برخوردار می باشید. قصد تحصیل و یا کار در کانادا را ندارید مگر آنکه مجوزهای لازم را کسب نمایید. فردی قانونمند هستید و دارای سوابق جنایی نمی باشید. تمامی مدارک مورد درخواست افسر ویزا را ارائه نمایید تا پذیرش شما میسر گردد. باید از سلامت جسمی لازم برخوردار باشید (در صورت نیاز معاینات پزشکی را به انجام برسانید). تمامی اعضای خانواده که قصد دارند با متقاضی اصلی وارد کانادا شوند باید هر یک به صورت جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل نمایند و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند.

شهرهای توریستی کانادا:
اتاوا
مونترال
کبک
جزایر تورنتو | Toronto Island Park
باغ کلاسیک چینی (Dr. Sun Yat-Sen) | Classical Chinese Garden
مرکز شهر ونکوور | Downtown Vancouver