خیابان پاسداران، بهستان یکم، پلاک 29 | تلفن : 22589923
Pantovčak 125D, 10000, Zagreb, Croatia | تلفن : 0038514578984
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
قیمت:
81 دلار
مدت اقامت:
15
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
15
مدارک:

فرم درخواست ویزا . اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد . بلیط رفت و برگشت هواپیما . رزرو هتل . بیمه نامه مسافرتی و پزشکی . گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت . گواهی بازنشستگی . نامه اشتغال به تحصیل .

توضیحات:

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود . سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد . در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

شهرهای توریستی کرواسی:
دوبرونیک
اسپلیت
زاگرب
پارک موزه باستان شناسی زاگرب | Archaeological Museum
چشم زاگرب | Zagreb Eye
موزه توهمات | Museum of Illusions