شریعتی، خیابان ‏میرزاپور(سهیل)، کوچه ‏حدادیان، پلاک 2‏ | تلفن : 22215822
Brändövägen 9, 00570 Helsingfors, Finland | تلفن : 00358968692411
نوع ویزا:

ویزای توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

1. مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت 2. شناسنامه و ترجمه های آن ها 3. نامه های بانکی 4. اسناد مالکیت منزل یا زمین 5. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد 6. نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند، افزایش دهند.

توضیحات:

اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، بنابراین اگر ایشان قصد ماندن در فنلاند را نیز دارند، می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

شهرهای توریستی فنلاند:
تامپره
هلسینکی
شهربازی لینان ماکی | Linnanmäki
موزه هنر فنلاند | Ateneum
تالار فنلاند | Finlandia Hall