خیابان فرمانیه ( لواسانی )، جنب خیابان سنبل، پلاک 201 | تلفن : 22291333, 22292776
Drammensveien 88E, 0271 Oslo, Norway | تلفن : 004723272960
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
90
مدارک:

مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت شناسنامه و ترجمه های آن ها نامه های بانکی اسناد مالکیت منزل یا زمین نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور نروژ، افزایش دهند.

توضیحات:

برای گرفتن وقت از سفارت نروژ در تهران می توانید به صورت حضوری و تلفنی و آنلاین وقت سفارت خود را دریافت نماید جهت دریافت وقت به صورت آنلاین به سایت selfservice.udi.no مراجعه و کرده و سپس یک حساب کاربری در آن ایجاد کنید در آنجا نزدیکترین تاریخ های باز سفارت نروژ در تهران به شما نمایش داده می شود و شما می توانید یکی از آن تاریخ ها را انتخاب نمائید . گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور نروژ برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور نروژ اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور نروژ اقدام می نمایند. پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی نروژ افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور نروژ است.

شهرهای توریستی نروژ:
لوفوتن
اسلو
موزه یخ جادویی | Magic Ice
ساحل هاکلند | Haukland Beach
اسکله اسلوفیرورد | Oslo Fjord