خیابان فردوسی، کوچه برلین | تلفن : 39990000
Podbielskiallee 67, 14195 Berlin, Germany | تلفن : 004930843530
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
قیمت:
60 یورو
مدت اعتبار ویزا:
90
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

معرفی:

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درآلمان اقامت خواهند داشت. برای دریافت ویزای توریستی آلمان، شما به دعوتنامه از طرف خانواده و یا دوست مقیم آلمان خود نیاز دارید. البته اگر دعوتنامه ندارید، با داشتن برگه رزو هتل که محل اقامت شما رو تعیین می کند می توانید به راحتی افدام کنید. برای تقاضای ویزای آلمان -ویزای کشورهای شنگن- حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت آلمان در تهران و همین طور مراجعه حضوری به سفارت امکان پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید. توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه های تابستان -از می تا اکتبر- و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت آلمان چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ گویی دست کم دو هفته زمان می برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان ها توجه داشته باشید.

شهرهای توریستی آلمان:
مونیخ
برلین
هامبورگ
موزه پرگامون | Pergamon museum
برج راین | Rhine Tower
هتل رادیسون بلو | Radisson Blu Hotel