خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره 15 | تلفن : 22047802
Via Nomentana, 363, 00162 Roma, Italy | تلفن : 00390686328485
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) . پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) . گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) . گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

معرفی:

ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه ی کار نمی دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم را می توانید از بخش ویزای کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.

توضیحات:

برای ارائه ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید. بررسی اولیه ی مدارک معمولا از سه هفته تا یک ماه طول می کشد و ممکن است پاسخ قطعی سفارت ایتالیا نسبت به درخواست شما چند هفته ای هم بیشتر زمان ببرد.

تورهای ویژه ایتالیا:
تور ایتالیا ویژه بهار تابستان 96
شهرهای توریستی ایتالیا:
سیسیل
ونیز
پالرمو
سنگ فیل | Roccia dell Elefante
پل افسوس ها (پل آه) | sighs bridge
قلعه سنت آنجلو (آرامگاه هادریان، قلعه فرشته مقدس) | Castel Sant'Angelo