نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی فرم درخواست ویزا (از سایت سفارت دریافت نمایید) کارت ملی و شناسنامه 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش در صورتی که قبلا ویزای شنگن و یا ویزای کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید، کپی از آنها و مهر های ورود و خروج نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام، سمت، میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی (برای کارمنداگ و کارگران) پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی (برای صاحبان مشاغل) گواهی بازنشستگی (برای افراد بازنشسته) گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان) بیمه مسافرتی سند مالکیت (در صورت وجود) رزرو هتل و بلیط هواپیما

توضیحات:

کشور لوکزامبورگ، عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به لوکزامبورگ نیاز به ویزای شنگن دارید. کشور لوکزامبورگ در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت به ایران در شهر آنکارای کشور ترکیه می باشد .