نوع ویزا:

پزشکی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی تمام رخ بدون روتوش با پس زمینه سفید کارت ملی و شناسنامه در صورت داشتن ملک سند مالکیت که به انگلیسی ترجمه شده باشد گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت گواهی بازنشستگی گواهی اشتغال به تحصیل نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی رزرو بلیط هواپیما و هتل بیمه مسافرتی

توضیحات:

حداقل 45 روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمایید . در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزای ملی کشور استونی صادر نمی شود. طولانی ترین نوع ویزای شنگن به شما اجازه اقامت 90 روزه در اتحادیه اروپا را می دهد.

شهرهای توریستی استونی:
تالین
کلیسا | Oleviste Church
هتل | Hotel Telegraaf
افسانه های تالین | Tallinn Legends