نوع ویزا:

دیداری

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی تمام رخ بدون روتوش با پس زمینه سفید کارت ملی و شناسنامه در صورت داشتن ملک سند مالکیت که به انگلیسی ترجمه شده باشد گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت گواهی بازنشستگی گواهی اشتغال به تحصیل نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی رزرو بلیط هواپیما و هتل بیمه مسافرتی فتوکپی از صفحه اول گذرنامه و از سایر صفحات پر شده با روادید و مهرها روی کاغذ (A4) دعوت نامه از استونی با ذکر اطلاعات دعوت کننده و دعوت شونده از قبیل (نام/ تلفن/نشانی و آدرس پست الکترونیکی) مدت سفر و تعهدات مالی دعوت شونده الزامی است. فتوکپی اقامت و یا پاسپورت شخص دعوت کننده برای روادید دیدار از اقوام و دوستان تاییدیه حساب بانکی به زبان انگلیسی با گزارش ریز کارکرد حساب بانکی مربوط به شش ماه گذشته با مشخصات انگلیسی شخص دارنده حساب چنانچه شاغل هستید باید معرفی نامه شغلی و آخرین فیش حقوقی به همراه ترجمه انگلیسی تهیه شود. اجازه نامه والدین در صورتیکه متقاضی کمتر از 18 سال سن داشته باشد یا امضای والدین (هم پدر و هم مادر) در فرم درخواست روادید فرزندان

توضیحات:

حداقل 45 روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمایید . در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزای ملی کشور استونی صادر نمی شود. طولانی ترین نوع ویزای شنگن به شما اجازه اقامت 90 روزه در اتحادیه اروپا را می دهد.

شهرهای توریستی استونی:
تالین
موزه | Estonian Health Care Museum
هتل | Solo Sokos Hotel Estoria
افسانه های تالین | Tallinn Legends