نوع ویزا:

تجاری

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی تمام رخ بدون روتوش با پس زمینه سفید کارت ملی و شناسنامه در صورت داشتن ملک سند مالکیت که به انگلیسی ترجمه شده باشد گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت گواهی بازنشستگی گواهی اشتغال به تحصیل نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی رزرو بلیط هواپیما و هتل بیمه مسافرتی دعوت نامه رسمی از شرکت یا سازمان میزبان در استونی پروانه ثبت شرکت یا سازمان ایرانی همراه با ترجمه فتوکپی کلیه مدرک تحویلی به سفارت باید بر روی برگه استاندارد A4 (کاغذ با سایز استاندارد) گواهی رسمی به زبان انگلیسی از شرکت/ سازمان/ موسسه ای که در آن مشغول به کار هستید با ذکر هدف از سفر و تاریخ سفر دعوت نامه رسمی از شرکت/ سازمان/ موسسه میزبان در استونی با ذکر اطلاعات دعوت کننده و دعوت شونده از قبیل (نام / تلفن/ نشانی و آدرس پست الکترونیکی) مدت سفر و تعهدات مالی دعوت شونده الزامی است. تاییدیه بانکی متقاضی یا کارفرما به زبان انگلیسی به همراه گزارش ریز کارکرد حساب بانکی مربوط به شش ماه گذشته با مشخصات انگلیسی شخص دارنده حساب

توضیحات:

حداقل 45 روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمایید . در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزای ملی کشور استونی صادر نمی شود. طولانی ترین نوع ویزای شنگن به شما اجازه اقامت 90 روزه در اتحادیه اروپا را می دهد.

شهرهای توریستی استونی:
تالین
برج | Hellemann Tower
موزه | Estonian Health Care Museum
هتل | Solo Sokos Hotel Estoria