نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل گذرنامه معتبر با بالای 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت (امضا شده) اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود) فتوکپی از صفحه 1 گذرنامه وهمچنین از تمام ویزاهای قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه به علاوه یک سری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش اصل فرم درخواست ویزا همراه با امضای مسافر برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم جداگانه امضا شود تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل) 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید - ترجمه انگلیسی شناسنامه (توسط دارالترجمه) ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه 3 فیش اخیر حقوق ماهیانه (توسط دارالترجمه) ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی برای بازنشستگان ذکر تاریخ شروع به کار ، سمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته با مهر و امضا (توسط بانک) فتوکپی کارت اعتباری (در صورت وجود) تاریخ افتتاح حساب، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود (تاریخ حساب 2 هفته اخیرباشد) ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه

توضیحات:

اتباع ایرانی جهت ورود به السالوادور به ویزا نیاز دارند و قبل از ورود به السالوادور می بایستی ویزا خود را دریافت نمایند . السالوادور در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت این کشور به ایران در قطر قرار دارد.

شهرهای توریستی السالوادر:
سان سالوادور