نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه 2 عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از زامبیا (در صورت داشتن دعوت نامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) فرم (برگه زرد) واکسیناسیون رزرو بلیط هواپیما فرم ویزای زامبیا نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات:

در حال حاضر کشور زامبیا در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت خانه های زامبیا به ایران در ترکیه و عربستان قرار دارند.