نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل گذرنامه معتبر با بالای 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضا شده). اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود) فتوکپی از صفحه 1 گذرنامه و همچنین از تمام ویزاهای قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه * به علاوه یک سری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش اصل فرم درخواست ویزا همراه با امضای مسافر 2 قطعه عکس 6*4 رنگی، زمینه سفید و کاملا از رو به رو - ترجمه انگلیسی شناسنامه (توسط دارالترجمه) ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، ... و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه 3 فیش اخیر حقوق ماهیانه (توسط دارالترجمه) *ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی وحکم بازنشستگی برای بازنشستگان * ذکر تاریخ شروع به کار، سمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته با مهر و امضا (توسط بانک) * فتوکپی کارت اعتباری (در صورت وجود) * تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود (تاریخ حساب 2 هفته اخیر باشد) ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه

معرفی:

مزایای اخذ ویزای سنت کیتس: مسافرت به تمام کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا زندگی در انگلستان بدون نیاز به ویزا مسافرت به کانادا بدون نیاز به ویزا مسافرت به استرالیا بدون نیاز به ویزا صدور ویزای ایالات متحده در عرض یک هفته امکان داشتن دو پاسپورت همزمان اخذ پاسپورت بدون نیاز به مصاحبه با سفارت اخذ پاسپورت بدون نیاز به داشتن شرایط سنی اخذ پاسپورت بدون نیاز به سفر به خارج از کشور محل اقامت خود اخذ پاسپورت بدون نیاز به زندگی و اقامت در کشور مربوطه

توضیحات:

سنت کیتس در ایران سفارت ندارد. فهرست کشورهایی که سنت کیتس در آنها سفارت دارد، عبارت است از: بلژیک، کانادا، کوبا، جامائیکا، تایوان، بریتانیا و آمریکا.