نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از جمهوری آفریقای مرکزی (در صورت داشتن دعوت نامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) فرم (برگه زرد) واکسیناسیون رزرو بلیط هواپیما فرم ویزای جمهوری آفریقای مرکزی نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات:

در حال حاضر کشور آفریقای مرکزی در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت خانه آفریقای مرکزی به ایران در شهر دوحه قطر قرار دارد.