نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از مالاوی (در صورت داشتن دعوت نامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) فرم (برگه زرد) واکسیناسیون رزرو بلیط هواپیما فرم ویزای مالاوی نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات:

در حال حاضر کشور مالاوی در ایران سفارت ندارد. لیست کشورهایی که مالاوی در آن ها سفارت خانه دارد، به قرار زیر است: بلژیک، برزیل، چین، مصر، اتیوپی، آلمان، هند، ژاپن، کنیا، موزامبیک، آفریقای جنوبی، تانزانیا، بریتانیا، آمریکا، زامبیا و زیمبابوه