نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از سوازیلند (در صورت داشتن دعوت نامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) فرم (برگه زرد) واکسیناسیون رزرو بلیط هواپیما فرم ویزای سوازیلند نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات:

در حال حاضر کشور سوازیلند در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت خانه های سوازیلند به ایران در کویت، امارات و قطر قرار دارند.