نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از فیجی (در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) رزرو بلیط هواپیما فرم ویزا فیجی نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات:

در حال حاضر کشور فیجی در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های فیجی به ایران در امارات قرار دارد.