نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید (در چند ماه اخیر گرفته شده باشد و عکس پاسپورت نباشد) کپی کارت ملی و شناسنامه رزرو بلیط هواپیما و هتل

توضیحات:

ویزای توریستی الجزایر به اتباع ایرانی به ندرت داده می شود، مگر اینکه از فردی در الجزایر دعوت نامه داشته باشید که در این صورت هم بسیار کم پیش می آید.

شهرهای توریستی الجزایر:
الجزیره
هتل پلیس اُپارت | Palace Appart Hotel
هتل لاماراز آرت | Lamaraz Arts Hotel
باغ Le Jardin d Essai du Hamma