نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید (در چند ماه اخیر گرفته شده باشد و عکس پاسپورت نباشد) کپی کارت ملی و شناسنامه رزرو بلیط هواپیما و هتل

توضیحات:

ویزای توریستی الجزایر به اتباع ایرانی به ندرت داده می شود، مگر اینکه از فردی در الجزایر دعوت نامه داشته باشید که در این صورت هم بسیار کم پیش می آید.

شهرهای توریستی الجزایر:
الجزیره
هتل پلیس اُپارت | Palace Appart Hotel
قصر الریاس | Palais des Rais
هتل El Aurassi