نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه (در صورت داشتن دعوت نامه، امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) فرم (برگه زرد) واکسیناسیون رزرو بلیط هواپیما فرم ویزای اتیوپی نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات:

اتباع ایرانی جهت ورود به اتیوپی (جهت سمینار و همایش) به ویزا نیاز ندارند و ویزای آن ها در مرز ورودی اتیوپی صادر می شود، ولی در صورتی که می خواهید برای گردش (توریستی) به اتیوپی بروید، نیاز به ویزا دارید. کشور اتیوپی در ایران سفارت ندارد و برای سفارت باید به یکی از کشورهای کویت، قطر ، عربستان، ترکیه و امارات سفر کنید.