نوع ویزا:

توریستی عادی

اطلاعات ویزا:
قیمت:
350 دلار آمریکا
مدت اخذ ویزا:
15
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید گواهی تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی مشخصات فردی گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی دانشجویی و یا بازنشستگی رزرو هتل و بلیط هواپیما به اروگوئه

شهرهای توریستی اروگوئه:
مونته ویدئو
پونتا دل استه