نوع ویزا:

چند بار ورود

اطلاعات ویزا:
قیمت:
100 یورو
مدت اخذ ویزا:
2
مدارک:

فرم درخواست ویزا 4 قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید 6 در 4 که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد (عکس پاسپورت نباشد) برگه واکسیناسیون در مقابل تب زود دعوت نامه و معرفی نامه از کشور غنا

معرفی:

با استفاده از ویزای چند بار ورود بسته به نوع گذرنامه امکان تردد به غنا را در 6 ماه و یا 1 سال دارید و مدت زمان اقامت پس از ورود در مرز ورودی تعیین می شود.

توضیحات:

هر متقاضی به دو معرف نیاز دارد. لطفا اسامی و مشخصات آنها شامل آدرس و تلفن تماس منزل و محل کار، همکاران تجاری و مشخصات شرکت را در غنا در اختیار کنسولگری قرار دهید. همچنین ارائه آدرس و تلفن هتل محل اقامت به عنوان مرجع دوم مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این کنسولگری می تواند در صورت نیاز با هر یک از معرف ها در غنا تماس گرفته و درخواست ضمانت نامه نماید.