نوع ویزا:

تجاری

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
30
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید رزرو بلیط هواپیما رزرو هتل فرم سفارت اطلاعات فردی کپی کارت ملی و شناسنامه دعوتنامه تجاری (روی نامه سر برگ دار) جوار کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل ثبت شرکت نیجریایی

توضیحات:

جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 14 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است، بیشتر شود.