نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
30
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
14
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید رزرو بلیط هواپیما رزرو هتل فرم سفارت اطلاعات فردی کپی کارت ملی و شناسنامه

شهرهای توریستی نیجریه:
لاگوس