نوع ویزا:

تجاری

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
30
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل گذرنامه 2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی پشت زمینه سفید اصل بلیط گواهی اشتغال به کار ترجمه شده فرم مشخصات فردی کل مبلغ ویزا کپی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات:

جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود.

شهرهای توریستی ساحل عاج:
آبیجان