نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
45
مدت اعتبار ویزا:
30
مدارک:

اصل پاسپورت و کپی اصل کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی از آنها 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفبد دعوتنامه و یا معرفی نامه به انگلیسی

معرفی:

کشور کره شمالی با توجه به سیاست های جدید اقدام به جذب گردشگر های خارجی به کشور خود نموده است و با توجه به این سیاست، دفاتر گردشگری در تمام نقاط دنیا در حال تاسیس هستند و به گردشگران تمام کشور ها اجازه اقامت 45 روزه در کشور کره شمالی و بازدید از اماکن تاریخی و طبیعی خود را می دهند.