دروس ، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک 16 | تلفن : 22764061, 22764060, 22582760
R. Alto do Duque 49, 1400-009 Lisboa, Portugal | تلفن : 00351213041850
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
15
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
50
مدارک:

اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور با امضا اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود) فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه و ویزاهای قبلی شنگن، آمریکا، کانادا و استرالیا تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل) 2 قطعه عکس 4×3 رنگی، زمینه سفید و کاملا از رو به رو ترجمه انگلیسی از تمام صفحات شناسنامه با مهر تائید دادگستری و وزرات امور خارجه ترجمه انگلیسی با مهر و تائید دادگستری و وزرات امور خارجه گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب به نام مسافر در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، علت سفر، میزان درآمد و تاریخ مرخصی با تاریخ تور ذکر شده باشد. علاوه بر گواهی اشتغال به کار لیست بیمه کارکنان و آخرین و اولین پرداخت حقوق الزامی است. برای افراد محصل، ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجوئی الزامی است. برای افراد بازنشسته، ترجمه حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است. پرینت تمکن مالی و پرینت انگلیسی حساب جاری 3 ماه گذشته با مهر و تائید بین الملل (توسط بانک) ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر

توضیحات:

حتما باید کلیه مدارک با مهر و تائید دادگستری و وزرات امور خارجه باشد. در صورت مسافرت کورکان به تنهائی و یا همراه یکی از والدین، اجازه رسمی هر دو والدین و یا سرپرست قانونی آنان مورد نیاز می باشد. امضاها باید قانونی باشند و در دفتر خانه رسمی مورد تائید قرار گیرند.

شهرهای توریستی پرتغال:
لیسبون
پورتو
آکواریوم لیسبون | Lisbon Oceanarium
پل واسکودا گاما | Vasco da Gama Bridge
کتابفروشی | Livraria Lello & Irmao