دروس ، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک 16 | تلفن : 22764061, 22764060, 22582760
R. Alto do Duque 49, 1400-009 Lisboa, Portugal | تلفن : 00351213041850
نوع ویزا:

تجاری

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
40
مدارک:

تکمیل فرم درخواست ویزای پرتغال بطور کامل یک قطعه عکس جدید رنگ 4*3، تمام رخ و با زمینه سفید گذرنامه معتبر و فتوکپی شناسنامه و کپی همراه داشتن پاسپورتهای قبلی معرفی نامه از محل کار اصل و کپی روزنامه رسمی اصل و کپی تغییرات شرکت چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد. برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تمکن مالی دعوت نامه در صورتی که شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر رزرو هتل و تاییدیه آن بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی آن رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران هزینه روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت می شود.

شهرهای توریستی پرتغال:
لیسبون
پورتو
آکواریوم لیسبون | Lisbon Oceanarium
هتل ماندیال | Hotel Mundial
موزه ملی کاشی | Museu Nacional do Azulejo