خیابان اقدسیه، پلاک 73 | تلفن : 22291240, 22291241
Lippo Centre Tower 2, 89 Queensway, Central, Hong Kong | تلفن : 0085228458002, 0085228458005
نوع ویزا:

عادی توریستی 3 بار ورود

اطلاعات ویزا:
قیمت:
350 دلار
مدت اقامت:
90
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
45
مدارک:

پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار گواهی تمکن مالی با حداقل موجودی 20 میلیون تومان و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی به انگلیسی گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق و مدت اشتغال در شغل و یا جواز کسب با ترجمه رسمی به انگلیسی 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید رزرو هتل و پرواز چک ضمانت به مبلغ 15 تا 20 میلیون تومان

معرفی:

برای کسانی که قصد سفر توریستی به کشور هنگ کنگ را دارند.

توضیحات:

ویزا های عادی توریستی هنگ کنگ 3 ماه اعتبار دارند و بنا به نوع ویزا شما امکان 2 یا 3 بار ورود به کشور هنگ کنگ را در این 3 ماه دارید و پس از هر بار ورود 14 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید. ویزا هنگ کنگ فقط به صورت عادی می باشد و حداقل 45 روز کاری زمان می برد.

شهرهای توریستی هنگ کنگ:
هنگ کنگ
پارک اقیانوس | Ocean Park
بندر ویکتوریا | Victoria Harbour
جزیره لاما | Lamma Island