منطقه نیاوران، خیابان جهانشاهی، بن بست چکاوک، پلاک 4 | تلفن : 22284845
Rue Cadi Mohamed Achour, Rabat, Morocco
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

دارا بودن گذرنامه ( پاسپورت ) عادی ، گذرنامه خدمت و یا گذرنامه سیاسی به نحوی که در زمان ارائه درخواست ویزای مراکش ، حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ ورود و دو صفحه کاملا خالی از هرگونه مهر ورود و خروج داشته باشد. کارت ملی و شناسنامه دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده گذاری بانکی برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی(دارندگان مشاغل دولتی ) بیمه مسافرتی با حداقل پوشش 30000 یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزا در مراکش را پوشش دهد. سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن ) رزرو هتل در طول مدت اقامت رزرو بلیط هواپیما به مقصد مراکش

معرفی:

ویزای مراکش برای گردشگرانی که قصد مسافرت به شاخ افریقا را دارند و سفر به مراکش را نیز در برنامه خود می گنجانند، مورد نیاز خواهد بود.

توضیحات:

حضور درخواست کننده ویزا در زمان تشکیل پرونده ویزای مراکش الزامی است. برای درخواست کنندگان زیر 16 سال الزامی است که هر دو نفر از والدین فرم درخواست ویزا را امضا کنند. فرم ویزا را حتما یک ماه قبل از ورود به سفارت مراکش تکمیل و امضا نمایید و از تمامی مدارک قبل از ورود به سفارت کپی تهیه کنید. توجه داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می کنید ، برای دریافت ویزای مراکش برای هر کدام از اعضای خانواده باید فرم جداگانه ای پر شود. هر گونه عمل متقلبانه و غیر قانونی، جعل مدرک و ارائه مدارک مخدوش توسط متقاضی ویزای مراکش موجب رد درخواست، عدم امکان ورود به سفارت مراکش و در نظر گرفتن محرومیتهای طولانی مدت برای اخذ ویزای پادشاهی مراکش می گردد. در صورت رد درخواست ویزای مراکش ، هیچ مبلغی از طرف سفارت به شما مسترد نمی گردد . اخذ ویزای مراکش ، به تنهایی هیچ ضمانتی برای ورود به مراکش ایجاد نمیکند و تصمیم گیری در خصوص اجازه ورود در مرزهای مراکش بر عهده پلیس مرزی قرار گرفته است که طبق مقررات میتواند از ورود شما حتی با داشتن ویزا جلوگیری کند. مدارک شغلی: به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن پزشکان: پروانه مطب و کارت نظام پزشکی وکلا: پروانه وکالت. مشاغل دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان مربوطه، فیش حقوقی مشاغل آزاد: جواز کسب. مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر حقوق و ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی آن شرکت برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد. برای بچه ها و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .

شهرهای توریستی مراکش:
مراکش
فاس
رباط
هتل | Club Val d'Anfa Hotel
هتل سوفیتل | Hotel Sofitel Casablanca Tour Blanche
هتل ریاد در آنیکا | Riad Dar Anika