خیابان شریعتی، حد فاصل خیابان دولت و پل صدر
51 Kensington Ct, Kensington, London W8, UK | تلفن : 00442073610814
نوع ویزا:

سرمایه گذاری

اطلاعات ویزا:
قیمت:
1180 پوند
مدت اقامت:
1215
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
توضیحات:

سیستم ویزای اقامت سرمایه گذاری در انگلستان بر اساس سیستم امتیاز بندی و نیز سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی استوار می باشد که متقاضی باید حداقل 75 امتیاز کسب نماید. مبلغ 2 میلیون پوند سرمایه گذاری، 30 امتیاز از امتیازات مورد نیاز فرد را، تأمین می نماید. این مقدار سرمایه باید در بانک یا موسسه مالی معتبری در انگلستان سپرده گذاری شده باشد. اگر این مبلغ در خارج از انگلستان است، در هر حال باید قابلیت انتقال به انگلستان را داشته باشد. برای دریافت امتیازات لازم دیگر در این شیوه از سرمایه گذاری در بریتانیا متقاضی باید حداقل 1,750,000 پوند همین مبلغ دو میلیون پوند را برای خرید اوراق قرضه، به صورت اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی انگلیس صرف نموده تا 30 امتیاز دیگر را کسب کند. همچنین اگر قبل از به اتمام رسیدن 3 ماه از زمان دریافت ویزای خود به سرمایه گذاری بپردازد، 15 امتیاز دیگر را نیز کسب می کند. مدت زمان و اعتبار ویزای سرمایه گذاری انگلیس 3 سال و 4 ماه است و پس از گذشت این مدت می تواند به مدت 2 سال دیگر تمدید شود و بعد از گذشت 5 سال فرد را به اقامت دائم انگیس می رساند. اگر مبلغ سرمایه گذاری شما در حد پنج میلیون پوند باشد، در مدت زمان 3 سال و اگر این مبلغ ده میلیون پوند باشد با گذشت 2 سال، اقامت دائم انگلستان اخذ می گردد. فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد. سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست. در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان کمتر از 18 سال را به همراه خود داشته باشد. متقاضی الزامی ندارد که برای تأمین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد.

شهرهای توریستی انگلستان:
لندن
بریستول
کمبریج
چشم لندن | London Eye
پل تاور | Tower Bridge
کلیسای جامع سنت پاول | St Paul's Cathedral