خیابان شریعتی، حد فاصل خیابان دولت و پل صدر
51 Kensington Ct, Kensington, London W8, UK | تلفن : 00442073610814
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

تکمیل آنلاین فرم تقاضای روادید شناسنامه سند ازدواج اسناد ملکی گواهی سپرده(تمکن مالی پرینت بانکی 6 ماه آخر فیش حقوقی گواهی اشتغال به کار روزنامه رسمی،مالیات پرداخت شده،کارت بازرگانی پاسپورت(در زمان ارئه به سفارت حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد قطعه عکس 4.5*3.5 (اگر مدارک به زبان فارسی میباشد باید ترجمه رسمی شود)

معرفی:

ویزای توریستی انگلیس به افرادی تعلق می گیرد که با هدف گردش و تفریح می خواهند به این کشور سفر کنند.

توضیحات:

اصل مدارک و گذرنامه ی متقاضی به همراه کپی آن ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می شود. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا سه هفته زمان بخواهد. بنابراین برای برنامه ریزی تاریخ سفر این نکته را باید مدنظر داشت. توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود. در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش روادید سفارت بریتانیا ، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست ، برای مدت 10 سال از تمامی درخواست های شما برای هرگونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

شهرهای توریستی انگلستان:
لندن
برایتون
منچستر
پل تاور | Tower Bridge
برج ساعت بیگ بن | Big Ben
دهکده گرینویچ | Greenwich Village