خیابان شریعتی، حد فاصل خیابان دولت و پل صدر
51 Kensington Ct, Kensington, London W8, UK | تلفن : 00442073610814
نوع ویزا:

ازدواج

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
990
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت جدید و قدیم متقاضی شناسنامه متقاضی عقد نامه عکس ها و فیلم های مراسم عروسی پرینت های تلفن (جهت اثبات ارتباط مسمتمر با همسر) تکمیل فرم درخواست ویزا، تکمیل Sponsorship Form پرشده و امضاء شده توسط همسر (شخص ساپورت کننده) و اخذ نوبت از سفارت انگلیس دوقطعه عکس 4*6 پشت سفید مدرک زبان IELTS LIFE SKILLS پرداخت هزینه بیمه Health Surcharges مدارک مورد نیاز از اسپانسر یا دعوت کننده : کپی پاسپورت و اقامت اسپانسر (دعوت کننده) قرارداد اجاره به همراه نامه ای ازصاحب خانه دال بر قبول حضور همسر درخانه نامه شغلی، برگه مالیاتی، فیش حقوقی، P60، شماره بیمه ملی انگلستان

معرفی:

ویزای ازدواج انگلیس برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم انگلستان قصد زندگی و اقامت در انگلستان را دارند.

توضیحات:

طبق قوانین مهاجرت کشور و اداره اتباع بیگانه بریتانیا ، شرایط و مقررات مهاجرت و ورود متقاضیان در گروه ازدواج به شرح ذیل می باشد: زوج یا زوجه باید در زمان تسلیم تقاضانامه برای اخذ ویزا مقامات سفارت انگلستان را از قصد و تصمیم برای ادامه زندگی در این کشور مطلع کند. شرایط و مقررات کلی مهاجرت ایجاب می کند که شخص متقاضی قبل از تقاضای ویزا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد. سن ازدواج برای زوج و زوجه 18 می باشد. کسانی که کمتر از 18 سال سن داشته باشند، نمی توانند در این گروه تقاضای ویزا کرده و وارد انگلستان شوند. لازم به ذکر است که یکی از زوج یا زوجه باید اقامت قانونی در انگلستان را داشته و از منابع مالی و کمکهای دولتی و عام المنفعه (مگر افراد سیاسی) استفاده نکنند. از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود که در حال حاضر این میزلن درآمد سالی 18600 پوند برای یک زوج می باشد.( اثبات این درآمد با روشهای مختلف از قبیل استخدام و داشتن کار آزاد میسر است.) و یا اینکه ارائه مدارک اثبات کننده ی وجه نقد به ارزش 63000 پوند برای مدت شش ماه در حساب بانکی زوج و زوجه همدیگر را ملاقات کرده و با هم آشنا باشند. زوج و زوجه قصد اقامت دائمی در انگلستان را داشته باشد. محل سکونت برای اقامت زوج و زوجه در انگلستان از قبل هماهنگ شده باشد. زوج و زوجه قصد اخذ کمکهای دولتی وعام المنفعه را نداشته باشند. درصورت اخذ ویزا در مرحله اول و ورود به انگلستان زوج و زوجه می توانند نسبت به تمدید ویزا اقدام و مجوز لازم را اخذ نمایند. از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود. ثبات این درآمد با روشهای مختلف از قبیل استخدام، وجه نقد در بانک و داشتن کار آزاد میسر است. شرایط و مقررات مربوط به توانایی مالی پیچیده بوده و هر پرونده باید به صورت مجزا بررسی شود. دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج کسب اقامت نیست. معمولا در این زمینه مدارک متعددی در ارتباط با روابط دو طرف قبل و بعد از ازدواج باید ارایه شود. اثبات این مدعا برای متقاضیان داخل انگلستان که با هم زندگی میکنند بسیار ساده تر است. در ویزای ازدواج ابتدا ویزا برای 33 ماه صادر شده و بعد از 5/2 سال دوباره شرایط بررسی شده و برای 33 ماه دیگر تمدید میشود. بعد از 5 سال امکان کسب اقامت دائم وجود دارد.

شهرهای توریستی انگلستان:
آکسفورد
لندن
بریستول
چشم لندن | London Eye
موزه علم و صنعت | Museum of Science & Industry
دهکده گرینویچ | Greenwich Village