خیابان شریعتی، حد فاصل خیابان دولت و پل صدر
51 Kensington Ct, Kensington, London W8, UK | تلفن : 00442073610814
نوع ویزا:

پزشکی

اطلاعات ویزا:
مدارک:

نامه یا اوراق پزشکی تایید شده از سوی پزشک یا متخصصی که نشان دهد، هماهنگی لازم برای ادامه درمان انجام شده است. ارائه مدارک مالی و اوراق بانکی که نشان دهنده ی توان مالی شخص بیمار برای پرداخت هزینه های درمان است. نامه از کارفرما که نشان دهد جهت انجام امور پزشکی و درمانی به شخص بیمار (کارمند) مرخصی داده است . در صورتیکه شخص خودفرما باشد باید اوراق مالی و برگه های شرکت که نشان دهنده فعالیت شرکت باشد را به همراه داشته باشد. مدارک یا اسناد زمین، خانه، مستغلات شخص بیمار، همسر و یا والدین بیمار مدارکی که نشان دهد، شخص بیمار تمامی هماهنگی ها برای سفر از قبیل هتل یا محلی برای اقامت و … را انجام داده است. صورتحساب های بانکی شش ماه گذشته

معرفی:

این ویزا برای افرادی است که به منظور درمان پزشکی، قصد ورود به انگلستان را دارند.

توضیحات:

افرادی که جهت درمان پزشکی قصد ورود به انگلستان را دارند جهت اخذ ویزای پزشکی انگلیس باید دارای شرایط ذیل باشند: شرایط و مقررات کلی قوانین مهاجرت در مورد آنان صادق باشد . بیماری مسری و واگیردار که به سلامت جامعه لطمه می رساند را نداشته باشد . طول دوره درمان نباید خیلی طولانی باشد . هماهنگی لازم برای نوع درمان با پزشک یا متخصص انجام شده باشد . پول کافی جهت پرداخت هزینه های درمان بدون دریافت کمک از منابع دولتی و عمومی را داشته باشد . در پذیرشی که شخص بیمار از دکتر معالج یا بیمارستان ارائه می کند می بایستی موارد زیر ذکر شده باشد: نوع بیماری شیوه درمان هزینه درمان مدت درمان بیمار در پایان دوره درمان به کشور خود بازگردد.در صورتیکه پزشک یا متخصص معالج تشخیص دهد که دوره درمان تمام نشده و بیمار هنوز نیاز به مراقبت و درمان بعدی دارد، می توان نسبت به تمدید ویزای پزشکی تا یازده ماه اقدام کرد. در اینصورت باید نام پزشک یا متخصص معالج، قبض های پرداختی، زمان شروع درمان و نوع پیشرفت در درمان و مدارک مالی را که استطاعت بیمار را نشان می دهد را جهت تمدید ویزا ارائه نمود.

شهرهای توریستی انگلستان:
بیرمنگام
کمبریج
لیورپول
موزه علم و صنعت | Museum of Science & Industry
پل تاور | Tower Bridge
کلیسای جامع سنت پاول | St Paul's Cathedral