خیابان شریعتی، حد فاصل خیابان دولت و پل صدر
51 Kensington Ct, Kensington, London W8, UK | تلفن : 00442073610814
نوع ویزا:

تحصیلی کوتاه مدت

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

تکمیل فرم درخواست به صورت آنلاین گذرنامه معتبر با داشتن حداقل یک برگ سفید گذرنامه های گذشته در صورت وجود دو قطعه عکس پاسپورتی (35 در 45 میلی متر)، ضمینه روشن، بدون روتوش و لبخند و سایه و یا کلاه و ترجیحا بدون عینک. عکس نباید بیشتر از 6 ماه گذشته گرفته شده باشد. مدارکی که در CAS ذکر شده مدارک مالی

معرفی:

این ویزا برای دوره های زبان و دوره های کوتاه مدت صادر می شود. لازمه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از کالج و یا دانشگاه می باشد.

توضیحات:

طول آن حداکثر 11 ماه برای دوره های زبان و 6 ماه برای دوره های دیگر است. نیازی به مدرک آیلتس برای اخذ پذیرش یا ویزا نیست. این ویزا قابل تمدید نیست و دانشجو باید در انتهای دوره از انگلستان خارج شود و درنتیجه باید افسر ویزا را در مورد خروج از انگلستان در پایان تحصیل قانع نماید. این ویزا از شرایط دشوارتری نسبت به ویزای تحصیلی Tier 4 برخوردار است و نظر افسر ویزا را می توان یکی از مهمترین عوامل در قبولی و ردی ویزا اعلام کرد.

شهرهای توریستی انگلستان:
بریستول
بیرمنگام
لیورپول
دره شیطان | Devil's Dyke
چشم لندن | London Eye
کلیسای جامع سنت پاول | St Paul's Cathedral