نوع ویزا:

3 ماهه

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

فرم درخواست 2 قطعه عکس رنگی گذرنامه معتبر داشتن سه ویزای یک ماهه ایران مدارک لازم برای دریافت ویزای مولتی ایران به شرح زیر است: اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان. روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه) تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.

معرفی:

دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران فقط برای افرادی که به صورت کاری به ایران سفر می کنند، امکان پذیر است. این ویزا با توجه به تعدد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای متفاوتی صادر می شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجام شده در سال قبل از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغییر است. این ویزا از چند جهت مزیت دارد. صرفه جویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد از مزایای این ویزا می باشد. همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.

تورهای ویژه ایران:
تور کردستان اورامان ویژه 3 و 5 اردیبهشت
تور قشم ویژه فروردین و اردیبهشت 96
تور 2.5 روزه سردابه ویژه 8 اردیبهشت
هتل مجلل درویشی (هتل درویشی) | Hotel Darvishi
پارک ژوراسیک تهران | Jurassic Park Tehran
پل طبیعت | Tabiat Bridge