نوع ویزا:

فرودگاهی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
10
مدارک:

فرم درخواست 2 قطعه عکس رنگی گذرنامه معتبر

معرفی:

برای دریافت ویزای توریستی ایران در فرودگاه، کشورهایی به غیر از اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، کلمبیا، سومالی، بنگلادش، هندوستان، پاکستان، افغانستان، اردن و عراق میتوانند ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کنند و کشورهای نام برده شده باید حتما قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران مراجعه کرده و ویزای ایران را دریافت نمایند. اتباع کشورهای مصر، گرجستان، بولیوی، آذربایجان، ترکیه، لبنان و سوریه میتوانند بدون ویزا ایران و فقط با داشتن گذرنامه معتبر، مهر ورود به ایران را دریافت کنند

توضیحات:

شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود. اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.

تورهای ویژه ایران:
تور کیش ویژه 10 شهریور ماه 96
تور شیراز ویژه 27 مرداد ماه 96
تور خرم آباد ، بروجرد ویژه 16 الی 18 شهریور ماه 96
دریاچه چورت (دریاچه میانشه)
بام تهران | Bam-e Tehran
جاده گردشگری خلخال و اسالم (جاده رویایی اسالم به خلخال)