نوع ویزا:

تجاری

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

فرم درخواست 2 قطعه عکس رنگی گذرنامه معتبر نام شرکت دعوت کننده شماره ثبت شرکت دعوت کننده موضوع دعوتنامه آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان ) آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )

توضیحات:

شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود. اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.

تورهای ویژه ایران:
تور مشهد ویژه تابستان 96
تور اصفهان ویژه پاییز96
تور شیراز ویژه تابستان 96
جنگل دالخانی
پارک ژوراسیک تهران | Jurassic Park Tehran
میدان نقش جهان (امام خمینی)