نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
30
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
10
مدارک:

فرم درخواست 2 قطعه عکس رنگی گذرنامه معتبر مشخصات شخص دعوت کننده ( میزبان ) آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده ( میزبان ) شماره ملی شخص دعوت کننده ( میزبان ) اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان ) آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )

توضیحات:

شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود. اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.

تورهای ویژه ایران:
تور شیراز 3.5 روزه 5 اردیبهشت
تور شیراز گردی ویژه 3 و5 اردیبهشت
تور ویژه قشم بهار 96
دریاچه چورت (دریاچه میانشه)
پل طبیعت | Tabiat Bridge
جنگل دالخانی