خیابان طالقانی، رو به روی بوستان هنرمندان
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدارک:

گذرنامه خود و اعضای خانوادتان که عازم سفر به آمریکا هستند.اعتبار گذر ‏نامه ‏ باید شش ماه بیش ‏تر از زمان اقامت در آمریکا باشد تأییدیه فرم تکمیل شده ‏ی DS-160 شناسنامه گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعالم دارد که دارنده گواهی در پایان سفر به سر کار خود برخواهد گشت. گواهی اشتغال به تحصیل رسید هزینه ‏ی پرداختی به سفارت آمریکا بابت رسیدگی به درخواست اقامت موقت عکس؛ در انتخاب عکسی که با خود به سفارت می برید دقت کنید. عکس باید جدید باشد. مدارکی که نشان دهد توانایی پرداخت تمامی هزینه ‏ی سفر خود را دارید. و اگر خودتان توانایی پرداخت تمامی هزینه ها را ندارید مدارکی باید ارائه دهید که نشان دهد، شخصی دیگر برخی یا تمام هزینه ‏های سفرتان را می ‏تواند پوشش دهد. مدارکی که ثابت کند که وابستگی ‏های شغلی، مالی و عاطفی در ایران دارید و پس از گذشت مدت اقامت، به ایران باز خواهید گشت. مدارکی دال بر هدف شما از سفر به ایالات متحده رزومه کاری خود را به همراه داشته باشند. اسناد ملکی

معرفی:

ویزای B2 ویزای توریستی امریکا برای افرادی است که قصد بازدید از امریکا را براب یکی از دلایل زیر دارند -دیدار از اقوام و دوستان مقیم آمریکا -جهت انجام معایتان پزشکی در آمریکا -شرکت در سمینارها و دوره های اموزشی کوتاه چندروزه مرتبط با شغل و تحصیلات متقاضی. -شرکت در نمایشگاههای بین المللی -بازدید از مکانهای آموزشی و یا ورزشی -با هدف تفریح و بازدید از جاذب های توریستی آمریکا -شرکت در برنامه های بشردوستانه برای افرادی که برای بار اول متقاضی این نوع ویزا می باشند به مدت شش ماهه صادر می گردد. ویزای B2، شامل حق کار نمی شود یعنی شما اجازه کار در طی این مدت را ندارید.

توضیحات:

اخذ ویزای آمریکا برای ایرانیان در ترکیه و ارمنستان و با مصاحبه حضوری در سفارت آمریکا و به همراه انگشت نگاری صورت میگیرد. مدت زمان اخذ ویزای آمریکا حداقل 2 هفته تا حداکثر 40 روز

شهرهای توریستی آمریکا:
روچستر
شیکاگو
آتلانتا
پارک مرکزی نیویورک | Central Park
کاخ سفید | White House
پارک گلدن گیت | Golden Gate Park