چهار راه فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، پلاک 21 | تلفن : 22832071, 22299780
20 Parkent ko'chasi, Тошкент, Uzbekistan | تلفن : 00998711506050, 00998712686457, 00998712684768
نوع ویزا:

عادی توریستی

اطلاعات ویزا:
قیمت:
130 دلار
مدت اقامت:
15
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
20
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بلیط هواپیما رزرو هتل به تعداد شبهای اقامت

معرفی:

مدت اقامت در ازبکستان در ویزا توریستی از روی رزرو هتل صادر می شود و حداکثر 15 روز می باشد .

توضیحات:

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ازبکستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا ازبکستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد )

شهرهای توریستی ازبکستان:
تاشکند
بخارا
سمرقند
آرامگاه امیرتیمور گورکانی | Gur Emir Mausoleum
مجموعه شاه زنده | Shah-i-Zinda
آرامگاه سنت دانیال | Saint Daniel's Tomb