خیابان خالداسلامبولی، خیابان بیست و سوم، شماره ١٣ | تلفن : 83863666
21-25 Culgoa Circuit, O'Malley ACT 2606, Australia | تلفن : 0061262907000
نوع ویزا:

تجاری

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه که توسط صاحب پاسپورت امضا شده باشد و کپی . در صورتیکه قبلا به کشور های اروپایی و آمریکا سفر کرده اید از ویزا خود فتوکپی تهیه فرمائید و به همراه داشته باشید. 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید . گواهی اشتغال به کار با ذکز سمت - میزان حقوق - مدت زمان اشتغال و فیش حقوقی . جواز کسب و یا روزنامه رسمی شرکت و یا هر مدرکی که نشان دهد شما در ایران مشغول به کار شخصی هستید . برای دانشجویان گواهیی اشتغال به تحصیل در دانشگاه لیست بیمه تامین اجتماعی نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی با انگلیسی حداقل 50 میلیون تومان در حساب شما پول باشد . در صورتی که می توانید دعوتنامه از استرالیا ( از طرف بستگان و یا از طرف شرکت ) تهیه فرمائید .

تورهای ویژه استرالیا:
تور بزرگ استرالیا ویژه 15 شهریور 96
شهرهای توریستی استرالیا:
ملبورن
سیدنی
کانبرا
باغ وحش پرت | Perth Zoo
زندان قدیمی ملبورن | Old Melbourne Gaol
خانه اپرای سیدنی | Sydney Opera House